Recht op inzage

Ik wens gebruik te maken van het Recht op inzage bij Affiliprint

Affiliprint slaat zeer beperkt persoonsgegevens op. Lees hier welke data wij opslaan. Wenst u te weten welke gegevens Affiliprint van u bezit, dan kunt u dit bij ons opvragen. Voorwaarde is wel dat u 16 jaar of ouder bent en kunt aantonen dat de gegevens die u wil inzien aan u toebehoren, of dat u de wettelijke vertegenwoordiger bent. 

Wenst u bijvoorbeeld te weten of wij uw e-mailadres hebben opgeslagen, dan dient u altijd een controlevraag van Affiliprint via dit e-mailadres bij ons te bevestigen. Ook kan het zijn dat u een kopie van uw identificatiebewijs moet sturen, waarna wij altijd een dubbele controle zullen uitvoeren om uw identiteit vast te stellen. Als uw identiteit onomstotelijk is bevestigd, gaan wij het volgende voor u na:

Mits u dit wenst, en dit technisch haalbaar is, dan kunnen wij de gegevens voor u verwijderen. Wenst u gebruik te maken van het Recht op Inzage, neem dan contact met ons op via [email protected]. Wij trachten uw verzoek zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen vier weken na uw aanvraag in behandeling te nemen.